Rezervasyonunuz alınmıştır. En kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir.

+90 374 222 0 777

info@soyluotel.com

SOYLU OTEL (Soylu Bolu Unlu Mamül Gıda San. Tur. İnş. Tic. Ltd. Şti.)

Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası

Web Sitesi Gizlilik Sözleşmesi

www.soyluotel.com web sitesini ziyaret etmeniz ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmanız sırasında, size ve talep ettiğiniz hizmetlere ilişkin olarak elde ettiğimiz bilgilerin ne şekilde kullanılacağı ve korunacağı, işbu ‘’Gizlilik Politikası’’nda belirtilen şartlara tabidir. Bu web sitesini ziyaret etmekle ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmayı talep etmekle işbu ‘’Gizlilik Politikası’’nda belirtilen şartları kabul etmektesiniz.

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Gereğince Bilgilendirme
I) Veri Sorumlusunun ve Varsa Temsilcisinin Kimliği

Bu bilgilendirme, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ( KVKK ) kapsamında, Veri Sorumlusu sıfatıyla

SOYLU OTEL (Soylu Bolu Unlu Mamül Gıda San. Tur. İnş. Tic. Ltd. Şti.)’nin, iş ortaklarına, hissedarlarına, müşterilerine, herhangi bir yolla iletişimde bulunduğu gerçek ya da tüzel kişilere aydınlatma yükümlülüğünü yerine getirmek üzere yapılmaktadır. Yukarıda belirttiğimiz otelimiz ile alakalı ve herhangi bir sebep ile iletişime geçen gerçek ya da tüzel kişilerin muhatabı otelimizin işleticisi olan Soylu Bolu Unlu Mamül Gıda San. Tur. İnş. Tic. Ltd. Şti.’dir.

II) Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikasının Amacı

Kişisel verilerin işlenme amaçları ve hukuki sebepleri:
Kişisel verileriniz, şirketimiz tarafından verilen hizmet, ürün ya da ticari faaliyete bağlı olarak değişkenlik gösterebilmekle; otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle, ofisler, şubeler, çağrı merkezi, sosyal medya alanları ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik olarak toplanabilecektir. Şirketimizin ürün ve hizmetlerinden yararlandığınız müddetçe kişisel verileriniz oluşturularak ve güncellenerek kişisel verileriniz işlenebilecektir. Toplanan kişisel verileriniz, şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırabilmek için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması, şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, şirketimizin ve şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini, şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması, şirketimizin insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini amaçlarıyla KVKK’nın 5. ve 6. Maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde işlenecektir.

III) Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Kimlere Hangi Amaçla Aktarılabileceği Konusu

Şirket hizmetlerini kullanmak niyetiyle çağrı merkezimizi veya internet sayfamızı kullandığınızda, şirketimizi veya internet sayfamızı ziyaret ettiğinizde, şirketimizin düzenlediği eğitim, seminer veya organizasyonlara katıldığınızda kişisel verileriniz tarafımızca işlenebilecektir. Toplanan kişisel verileriniz, şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması, şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, şirketimiz ve şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini ( Şirketimiz tarafından yürütülen iletişime yönelik idari operasyonlar, şirkete ait lokasyonların fiziksel güvenliği ve denetimini sağlamak, iş ortağı-müşteri-tedarikçi yetkili ve çalışanları, değerlendirme süreçleri, hukuki uyum süreci, mali işler vb.) Şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi, uygulanması ve şirketimizin insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini amaçlarıyla Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 5. ve 6. Maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde işlenecektir.

Toplanan kişisel verileriniz, şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması, şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, şirketimiz ve şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini (Şirketimiz tarafından yürütülen iletişime yönelik idari operasyonlar, şirkete ait lokasyonların fiziksel güvenliği ve denetimini sağlamak, iş ortağı-müşteri-tedarikçi yetkili ve çalışanları, değerlenmdirme süreçleri, hukuki uyum süreci, mali işler vb.) şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması ile şirketimizin insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini amaçlarıyla iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, hissedarlarımıza, kanunen yetkili kamu kurumları ve özel kişilere, KVKK’nun 8. ve 9. Maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir.

IV) Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel verileriniz, her türlü sözlü, yazılı ya da elektronik ortamda, yukarıda yer verilen amaçlar doğrultusunda şirketçe sunduğumuz ürün ve hizmetlerin belirlenen yasal çerçevede sunulabilmesi, şirketimizin sözleşme ve kanundan doğan mesuliyetini eksiksiz ve doğru bir şekilde yerine getirebilmesi amacı ile işlenebilmekte ve toplanabilmektedir. Bu hukuki sebeplerle toplanan kişisel verileriniz KVK Kanunu’nun 5. ve 6. Maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında bu metinde belirtilen amaçlarla da işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.

V) Kişisel Verilerin Güvenliğinin Sağlanması ve Denetim Yükümlülüğü

Kişisel veri sorumlusu şirket olarak veri güvenliğinin sağlanması konusunda azami dikkat ve özeni göstermekte olup, bu kapsamda KVK Kanunu’nun 12. Maddesi uyarınca kendi kurum veya kuruluşlarında Yasaya uygun hareket edilmesini sağlamak amacıyla veri güvenliğini sağlamaya yönelik aşağıda belirtilen hususlar ile birlikte gerekli tüm tedbirler alınmaktadır. 
Veri Sorumlusu Şirket:

  • Kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmesinin önlenmesi
  • Kişisel verilere hukuka aykırı olarak erişilmesinin önlenmesi
  • Kişisel verilerin muhafazasını sağlamak amacıyla uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik gerekli her türlü teknik ve idari tedbirlerin alınmasını temin eder.
VI) KVKK 11.Madde Kapsamında Veri Sahininin Hakları

Soylu Bolu Unlu Mamül Gıda San. Tur. İnş. Tic. Ltd. Şti. olarak KVKK 11. Madde kapsamında kişisel verilerinize ilişkin olarak aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu tarafınıza bildiririz;

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme
  • Kişisel veriler işlenmiş ise buna ilişkin bilgi talep etme
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişiler verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme
  • KVKK 7. Madde çerçevesinde kişisel verinizin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde, verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme
  • Talebinizce düzeltilen ya da silinen bilgilerinizin, eğer aktarılmış ise kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme

Yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için kimliğinizi tespit edici gerekli bilgiler ve kullanmak istediğiniz hakkınıza yönelik açıklamalarınız ile birlikte yazılı talebinizi yukarıda belirtilen Soylu Bolu Unlu Mamül Gıda San. Tur. İnş. Tic. Ltd. Şti.

şirketine ‘’ Beşkavaklar Mh. D100 Karayolu Üzeri NO:61 BOLU SOYLU OTEL (Soylu Bolu Unlu Mamül Gıda San. Tur. İnş. Tic. Ltd. Şti.)’’ adresine ıslak imzalı ve iadeli taahhütlü mektup olarak veya info@soyluotel.com kayıtlı elektronik posta adresimize güvenli elektronik imza ile imzalanmış olarak gönderebilirsiniz.

Kişisel veri sahibi olarak sahip olduğunuz ve yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için yapacağınız ve kullanmayı talep ettiğiniz hakkınıza ilişkin açıklamalarınızı içeren başvuruda; talep ettiğiniz hususun açık ve anlaşılır olması açısından konu ile ilgili bilgi ve belgelerin başvurunuza eklenmiş olması gerekmektedir. Bu kapsamda yapacağınız başvurular mümkün olan en kısa zaman diliminde ve en çok 30 gün içerisinde tarafımızca sonuçlandırılacaktır. Söz konusu başvurular şuan için ücretsizdir. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi halinde, Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nca belirlenen tarifedeki ücret alınabilir.